Матисън - днес вкарва срещу Юнайтед, а утре има контролно в училище (ВИДЕО)


Матисън - днес вкарва срещу Юнайтед, а утре има контролно в училище (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1933 0

Манчестър Юнайтед надделя трудно над Рочдейл след изпълнение на дузпи. До тях се стигна след равенство 1:1. Макар и да отпадна, нискоразредният тим се представи на ниво, а един човек никога няма да забрави този ден. Това е 16-годишният играч на Рочдейл - Люк Матисън.

"Днес трябваше да съм на училище. Утре ще отида да наваксам и да направя контролно по Психология. И от Рочдейл, и от училище получавам голяма подкрепа. Обичам да уча. Това искам да правя. Футболът е непредсказуем. Можеш и да станеш най-добрият в света, но нищо не се знае" - започна Матисън.

"Много от приятелите ми са фенове на Манчестър Юнайтед. Аз обаче съм от Норич, баща ми ме е научил" - призна тийнейджърът. Треньорът на Рочдейл се изказа ласкаво за Матисън, като сподели, че той се справя отлично както в училище, така и на футболния терен.

Междувременно, бе изтеглен жребият за следващата фаза на Карабао Къп. Очакват ни две големи дербита, като в едното от тях ще участва именно Юнайтед. Вижте пълния жребий - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички