Поискаха скандална сума на Ливърпул за 22-годишен


Поискаха скандална сума на Ливърпул за 22-годишен
Снимка: Guliver/GettyImages

2413 0

Трансферният прозорец ще отвори съвсем скоро, а сумита, които клубовете искат за своите играчи, удариха нов връх. Очакванията са рекордът за най-скъп трансфер отново да падне, както и рекордите за отделните позиции по терена. Трудно може да се намери добър футболист за по-малко от 25 милиона евро, а играчи, които до преди 5 години щяха да струват между 10 и 20 милиона евро, сега струват в пъти повече.

Поредният пример идва по оста Ливърпул - РБ Лайпциг. "Червените" са заинтересовани от 22-годишния халф Наби Кейта, който изпъкна при първото участие на отбора в Бундеслигата. Лайпциг завърши на второ място, а клубът поиска 70 милиона евро за плеймейкъра.

С 8 гола и 8 асистенции Кейта беше един от най-добрите играчи в Бундеслигата през миналия сезон, като Ливърпул искаше да се подсили с него за участието си в Шампионска лига. Заради трансферната сума обаче няма как да бъде осъществена сделка между двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички