Погба се надява Юнайтед набързо да ступа Хъл за Купата


Погба се надява Юнайтед набързо да ступа Хъл за Купата
Снимка: Guliver/Getty Images

1097 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба изрази увереност преди днешния двубой с Хъл Сити от полуфиналите на турнира за Купата на лигата. Първият сблъсък между двата тима ще е тази вечер от 22.00 часа на "Олд Трафорд".

„Разбира се това е мач, в който искаме да победим. Вече сме на полуфиналите, но нашата цел е да стигнем до финала и да го спечелим. Предстои ни важен мач и ще опитаме да решим всичко още днес, тъй като реваншът няма да е никак лек за нас”, заяви Погба.

Преди днешната среща Юнайтед са в серия от осем поредни победи във всички турнири, докато „тигрите” загубиха осем от последните си девет двубоя. „Предвид това, че са на полуфинал и че играят срещу Манчестър Юнайтед съперниковият отбор няма какво да губи.

Не се съмнявам, че ще опитат да откраднат нещо днес, въпреки че в последно време не успяват да запишат позитивни резултати. Освен това наскоро те смениха мениджъра си и ще се амбицирани да спечелят”, допълни още рекордната покупка на „червените дяволи”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички