Почитатели на Челси направиха сравнение между Мудрик и Сака, тези на Арсенал пък се подиграха безмилостно


Почитатели на Челси направиха сравнение между Мудрик и Сака, тези на Арсенал пък се подиграха безмилостно
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

2461 0

Последният гол на Михайло Мудрик за Челси накара феновете да го сравнят със звездата на Арсенал Букайо Сака, след като се появи странна статистика, която наистина е изненадваща.

Мудрик по-успешен от Сака?

С попадението си срещу Кристъл Палас вчера (27 декември) Михайло Мудрик вече има 3 попадения от началото на сезона във Висшата лига. Букайо Сака от Арсенал има пет, но само 3 от тях са от игра.

Още: Бивш нападател на Арсенал: Сега имаме отбор и титлата е възможна

Въпреки че звездата на "топчиите" има повече голове от Мудрик, феновете на Челси не устояха да "натъртят" статистиката в социалните мрежи.

Изгряващата звезда на Челси Михайло Мудрик

Искрите между феновете на Челси и Арсенал

В социалната мрежа "Х" един от феновете на Челси писа: "Провалът" Мудрик има същия брой голове без дузпи като Сака този сезон, трябва да се говори повече за това".

Още: Арсенал ще ловува Салах през зимния прозорец

Друг добави: "Чувам, че Мудрик има същия брой голове без дузпи като "най-доброто дясно крило в света" Сака с по-малко минути? Знам кой е моето звездно момче".

Въпреки това, феновете на Арсенал бяха готови да отговорят, като единият каза: "Единият отбор се справя изключително добре, но другият отбор се бори с отбори от средата, само за да има шанс да седне на 10-та позиция".

"Сака има повече голове този сезон [8], отколкото Челси има победи в лигата [7]", добави втори в отговор на своите съперници.

Късна дузпа за Челси срещу Кристъл Палас осигури историческа серия за клуба (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички