Бивш нападател на Арсенал: Сега имаме отбор и титлата е възможна


Бивш нападател на Арсенал: Сега имаме отбор и титлата е възможна
Снимка: Getty Images

1154 0

Бившият нападател на Арсенал - Пол Мърсън, вярва, че "топчиите" могат да спечелят Висшата лига този сезон. Той смята, че тимът на Микел Артета е различен от този през миналата кампания, когато завърши втори.

"Арсенал сега е друг отбор. Те научиха много през миналия сезон и с пристигането на Деклан Райс се издигнаха на следващото ниво. Мисля, че могат да продължат така и този път да спечелят титлата.

Те щяха да загубят (от Ливърпул на "Анфийлд") преди две години. Ливърпул щеше да ги победи с 4-5 гола разлика. (В събота) това не се случи, те издържаха и можеха да отбележат.

Мисля, че техният проблем може да бъде левият защитник. Те се нуждаят от Зинченко, за да играят срещу отбори от по-нисък клас, когато доминират. Но когато играят срещу топ отбори...

Но сега имат добра програма. Ако не спечелят следващите четири мача (срещу Уест Хем, Фулъм, Кристъл Палас и Нотингам, бел.ред.), тогава нямат право да спечелят Висшата лига. Тези мачове трябва да бъдат спечелени.

Сега смятам Арсенал за отбор. Ако спечелят следващите си четири мача, ще имат 22 мача в резерв", коментира 55-годишният британец, цитиран от "Sky Sports". А ето колко точки, според Артета, са нужни на Арсенал за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички