Почетино: Разочаровани сме, но сезонът бе добър за нас


Почетино: Разочаровани сме, но сезонът бе добър за нас
Снимка: БГНЕС

878 0

"Сезонът бе добър за нас, но наистина е разочароващо, че не спечелихме нищо, тъй като това бе нашата цел", призна мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино, след като вчера Челси си осигури титлата във Висшата лига.

"Шпорите" бяха най-яростните преследвачи на "сините", но в крайна сметка не успяха да се преборят за първото място, а неуспехите в евротурнирите, ФА Къп и Купата на лигата означават, че лондончани остават без трофей за 9-та поредна година.

"Когато сезонът започва, не анализираме бюджета и инвестициите на другите клубове, но в края трябва да оценим всички аспекти, за да кажем дали е бил добър сезона. Имаме нужда да добавим нещо към отбора през трансферния прозорец, но ние сме съвсем различен проект в сравнение с нашите опоненти и може би сме в по-лоша позиция. Хубавото е, че сме много концентрирани и се опитваме да развиваме различни неща, и да бъдем на нивото на другите, без да инвестираме същите пари като тях", коментира Почетино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички