Почетино не се предава: Ще продължим да се борим


Почетино не се предава: Ще продължим да се борим

737 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри разочарованието си след вчерашното поражение с 0:1 в градското дерби с Уест Хям.

Загубата намали драстично шансовете на неговия тим да триумфира с титлата във Вишата лига, като „шпорите” изостават на 4 точки от лидера Челси, който в понеделник приема Мидълзбро в опит да увеличи аванса си.

„Разочаровани сме от този резултат, но ще продължим да се борим. Ще изчакаме мача на Челси, а след това ни предстоят да изиграем още три срещи, заяви след двубоя Почетино.

Все пак аржентинският специалист разкри, че въпреки негативния резултат, Тотнъм няма да се откаже да преследва своята цел.

"Трудно е да се фокусираме върху представянето на Челси. Случи се най-лошото, защото не успяхме да победим и да пренесем напрежението върху тях. Сега ще е по-добре да забравим случилото се в този мач, но от друга страна ще трябва и да анализираме защо ни бе трудно спечелим трите точки тук. Ще опитаме да продължим напред, за да завършим сезона по най-добрия начин, борейки се до самия край".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички