Почетино пее дует с президента, ако Тотнъм вземе трофей


Почетино пее дует с президента, ако Тотнъм вземе трофей

1220 0

Треньорът на Тотнъм Маурисио Почетино ще пее в дует с президента на клуба Даниел Леви, ако "шпорите" успеят да спечелят някакъв трофей през сезона.

Бившият тим на Димитър Бербатов има шанс да се пребори за титлата, ФА Къп и Лига Европа. Към момента най"свежият" успех на клуба е от сезон 2007/08, когато под ръководството на Хуанде Рамос спечелиха Купата на лигата.

Вчера Леви е поканил Почетино на вечеря с легендите на клуба Оси Ардилес, Мики Хазард, Пат Дженингс и Тони Галвин. На вечерята Ардилес е изпял песента "Ossie’s dream".

"Обещах на Даниел да изпеем някоя песен заедно, ако спечелим трофей. Каква песен? Не знам, може би ще решим по-късно. Възможно е да пеем на стадиона пред феновете, защо не? Вчера Ози Ардилес заедно с други легенди пяха "Tottingham" и беше много забавно", призна Почетино.

"Беше много хубаво да се срещнем с легендите на Тотнъм, беше отлична идея. Те са важна част от нашата история, те представляват клуба. Беше ми приятно да споделя идеи с тях, техният опит може да помогне на отбора да излезе на правилния път. Те участват в живота на клуба и това е много важно", допълни специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички