Обявиха най-добрите 11 във Висшата лига до момента


Обявиха най-добрите 11 във Висшата лига до момента
Снимка: Gulliver/Getty Images

3018 0

Вече изминаха 15 кръга в английската Висша лига, като огромната изненада за всички е фактът, че Лестър Сити е едноличен лидер в класирането. "Лисиците" продължават да имат само едно поражение през  сезона (2:5 от Арсенал) и заслужено се радват на вниманието на милиони футболни фенове.

Логично, двамата от играчите на Клаудио Раниери попадат и сред най-добрите футболисти до момента. Според гиганта в света на спортните симулатори - ЕА, Джейми Варди и Рияд Махрез попадат в идеалните 11, като имат съответно рейтинг 439 и 443.

Мехрез е вляво на халфовата линия в идеалния до момента отбор, който е нареден в схема 4-4-2. Компания в полузащитата му правят Месут Йозил, Рос Баркли и Дмитрий Пайет, докато за партньор на Варди в нападение е Ромелу Лукаку.

Тотнъм е четвъртият отбор с двама души в идеалните 11, като там попадат десният бек Кайл Уолкър и централният защитник Тоби Алдервейрълд. Останалите в защита са Скот Дан (Кристъл Палас) и Александър Коларов (Манчестър Сити), а за вратар е избран Петър Чех.

Интересен факт е, че нито един от изброените футболисти не е бил част от идеалния отбор през миналата година по същото време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички