Тотнъм е готов да назначи Алегри като заместник на Почетино


Тотнъм е готов да назначи Алегри като заместник на Почетино
Снимка: Getty Images/Guliver

3593 0

Два дни изминаха след официализирането на новината, че Масимилано Алегри няма да води Ювентус от следващия сезон, но вече се появиха и първите варианти къде може да продължи своята кариера. Според английскяи The Express Алегри е избор номер 1 за Тотнъм, ако се раздели с Маурисио Почетино.

Аржентинският специалист изведе "шпорите" до финал в Шампионска лига и завършиха в топ 4 на Висшата лига, но през целия сезон има упорити спекулации, че ще напусне след края на сезона. При подобен сценарий английският тим е в готовност да назначи Макс Алегри. Изданието обаче твърди, че президентът Даниел Леви трябва да даде нужните гаранции на италианеца, че ще има достатъчно финансови средства за нови попълнения.

Припомняме, че през последните два трансферни прозореца Тотнъм не привлече нито един нов играчи, но въпреки това постигна впечатляващи резултати. Алегри пое Ювентус през 2014 година и успя да изведе тима до пет поредни титли в Италия, но не и до мечтания трофей в Шампионска лига.

В същото време самият Почетино е спряган за поста в Ювентус, ето кои други са фаворити за нов наставник на "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички