Почетино: Оставаме в борбата за титлата


Почетино: Оставаме в борбата за титлата
Снимка: БГНЕС

762 0

"Това бе един фантастичен мач за нас. Да, ние оставаме в надпреварата за титлата”, каза мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино. Той коментира след успеха на Арсенал с 2:0 в двубой от 35-ия кръг на Висшата лига, че воденият от него отбор все още може да спечели титлата в Англия.

„Ние отново намалихме разликата с Челси. Сега трябва да се съсредоточим, защото в петък имаме много важен двубой с Уест Хем. Чувствам се горд, гордея с целия екип, с футболистите, феновете. Това бе една колективна работа. Работим всички заедно и заслужихме победата, защото ние сме Тотнъм и това е най-важното.

Играчите не знаеха за резултата между Евертън и Челси. Аз обаче го знаех, защото гледах мача. Важното е, че моите футболисти излязоха освободени на терена и се наслаждаваха на играта", заяви още Почетино.

"Заедно постигнахме това да сме за първи път пред Арсенал в класирането от 22 години. Втори сме във Висшата лига и оставаме в борбата за титлата. Това е много важно за мен, както и това, че съм тук и се боря за този клуб”, добави аржентинецът.

В класирането Тотнъм е на второто място със 77 точки и изостава с 4 от лидера Челси, като до края на първенството остават още четири кръга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички