Почетино: Не мога да обещая, че ще водя Тотнъм през следващия сезон


Почетино: Не мога да обещая, че ще водя Тотнъм през следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

3672 0

"Трудно е да кажа, че със сигурност ще съм тук и през следващия сезон. Ако го направя и после нещо се случи и си тръгна, вие ще ми напомняте какво съм казал и не се е случило", коментира мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

Аржентинският специалист се справя отлично начело на "шпорите" в последните години, като често е свързван с Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и други грандове в Европа. Според Почетино нещата във футбола се променят много бързо и не е сигурно, че той ще продължи да води лондончани и след лятото.

"Това не зависи от мен, а и от Даниел Леви, разбира се. Знам, че той е доволен от работата, която върша. Но Тотнъм е по-голям от един човек, от един футболист. Аз трябва да се боря всеки ден, за да запазя позицията си тук, но това не означава, че не се чувствам комфортно. Винаги казвам на асистента си, че трябва да мислим за утре, защото бързо може да си тръгнем, във футбола нещата се променят бързо. В ума си винаги си казвам, че утре може да ми е последният ден тук. Това ми е философията", коментира Почетино. Утре Тотнъм гостува на Ливърпул в дербито от 32-ия кръг на Висшата лига, който започва в 17:30 часа българско време.

А кой от основните играчи на Тотнъм е трансферна цел на Ювентус - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички