Планът за подновяването на Висшата лига с амбициозна цел за излъчването на мачове


Планът за подновяването на Висшата лига с амбициозна цел за излъчването на мачове
Снимка: Getty Images/Gulliver

786 0

В Англия обмислят не само кога и как да се поднови Висшата лига, но и по различни идеи, с които да зарадват феновете. Според една от тях има стремеж да се излъчват близо 200 мача от Премиър лийг и Чемпиъншип на живо. 92 от тях са от елита в Англия, а останалите 108 от второто ниво на футбола.

Според Times част от двубоите ще бъдат излъчвани по двете телевизии, които имат права за излъчването им. А останалите ще бъдат - онлайн. Допълва се, че за тази цел всеки ден ще бъдат изигравани по 3 или 4 двубоя, като всеки от тях ще има различен начален час. От правителството също ще подкрепят тази идея, защото по този начин хората ще бъдат вдъхновени да стоят вкъщи и да се разсеят с любимата им игра.

Освен това феновете ще имат възможност да гледат всеки един от двубоите без да избират. Единствено срещите от последния кръг ще бъдат в един час, каквото е практиката по принцип. Разбира се, има още доста път да се извърви, докато се стигне до този момент. В момента все още се обсъждат какви са вариантите за приключване на сезона, като едно от големите притеснения е дали клубовете ще се съгласят да играят на неутрални терени. А защо част от отборите от Висшата лига бяха заплашени да бъдат изхвърлени в Чемпиъншип - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички