Пистолет в челото, изнудване и лъжи: Какво се случи със спокойния Н'Голо Канте през 2017 г.?


Пистолет в челото, изнудване и лъжи: Какво се случи със спокойния Н'Голо Канте през 2017 г.?
Снимка: Getty Images

5435 0

Звездата на Челси - Н'Голо Канте ще запомни 2017-а година, но не с добро. От информация на авторитетната разследваща "Медиапарт" става ясно, че животът на френския полузащитник е бил застрашен от зложелатели.

Изданието споделя, че Канте и обкръжението му са били поставени под прицел поради неуредици с пари. Рашид Саадна - един от съветниците на французина, заедно с брат си Хуари, карат на сила тогавашния играч на Лестър да уволни агента си Абделкарим Дуи.

Причина за това са неизплатени комисионни. "Медиапарт" заявява, че разполага с аудиозапис от разговора между Саадна и Канте, който споделят.

"Може би брат ми има оръжие, но постъпва умно и не идва да упражнява насилие. Дава ви избор", казва Рашид на полузащитника..

"Давам ти избор. Работиш с единия адвокат и спираш с другия. Слушай, не се шегувам - или решаваш проблема, или ще убия Карим Дуи, точка", допълва брат му Хуари.

Отговорът на халфа

Канте от своя страна отрича подобни твърдения. В интервю със същата медия той не призна, че подобен инцидент се е случвал.

"Намирам въпроса ви за тенденциозен. Аз съм професионален футболист, не живея в свят на бандити. Имате ме за незрял човек, но знайте, че съм отговорен. Взимам свободно и по съвест решенията си", коментира познатият със спокойния си и положителен нрав играч на Челси.

Канте далеч не се намира в най-добрата си форма след тежката контузия, която се наложи да излекува. Той обаче е апетитна хапка за много клубове, сред които един от най-големите такива в Англия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички