Петър Чех разкри защо Санчес се хили при погрома от Байерн


Петър Чех разкри защо Санчес се хили при погрома от Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

3727 0

Вратарят Петър Чех изгледа от резервната скамейка двата мача на Арсенал срещу Байерн (Мюнхен). Опитният страж обаче попадна в центъра на вниманието, след като в края на втория мач бе забелязан да се хили заедно с Алексис Санчес.

Това навлече големи критики на двете звезди от страна на футболни лица и на медиите. Феновете на "топчиите" пък поискаха чилиецът да бъде изгонен от отбора.

Петър Чех обаче реши да разясни каква е била причината за неловкия момент. Той заяви, че никой от двамата не се е смял тогава, а че са коментирали най-спорния момент в мача, когато не бе свирена дузпа срещу Уолкът при резултат 1:0.

"Тъжно беше това, което се случи и Алексис беше тъжен, когато седна на пейката. Случайно, когато му казах, че щеше да бъде друг мач, ако бяхме повели с 2:0, той реагира така, сякаш се смее. Лесно е да се отреже само една част от момента и да се тълкува както си искате. Но ние, играчите, знаем какво направи той и колко беше разочарован на резервната скамейка", категоричен беше чешкият вратар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички