Пеп Гуардиола загатна, че Манчестър Сити се е отказал от Ерлинг Холанд


Пеп Гуардиола загатна, че Манчестър Сити се е отказал от Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1041 0

След като Серхио Агуеро официално обяви, че ще напусне "гражданите" след края на настоящия сезон, клубът вече усилено се оглежда за негов заместник. Старши-треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола днес направи любопитен коментар относно финасовите възможности на Сити и индиректно заяви, че отборът няма да може да си позволи играч като Ерлинг Холанд:

„Искам да бъда ясен. Може би, може би ще намерим нов играч, който да замести Серхио. По отношение на статистиката това е почти невъзможно. По отношение на това какво означава за клуба е невъзможно да го заменим. С тези цени няма да купим нападател. Не можем да си го позволим“, заяви испанският специалист.

„Всички клубове имат финансови проблеми и ние не сме изключение. Може би ще купим, но може и да не купим. Към днешна дата по-голяма е вероятността да не го направим. Имаме достатъчно играчи в първия отбор, интересни футболисти в академията имаме също. Има голяма вероятност, като вземем предвид икономическите проблеми, да не привлечем нападател.“

Утре Манчестър Сити гостува на Лестър в мач от 30-ия кръг на английската Висша лига. Двубоят е с начален час 19:30ч. българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички