Пеп Гуардиола разкри дали Агуеро ще е готов да стартира в дербито на Манчестър


Пеп Гуардиола разкри дали Агуеро ще е готов да стартира в дербито на Манчестър
Снимка: Getty Images/Guliver

862 0

Звездата на Сити Серхио Агуеро няма да бъде сред титулярите в дербито на Манчестър в събота, въпреки че се завърна от контузия с отбелязано попадение, обяви мениджърът на Сити Пеп Гуардиола, цитиран от Goal.

Вчера аржентинецът записа около 25 минути при победата над Марсилия в Шампионската лига с 3:0, като реализира второто попадение за своя тим.

Голмайсторът обаче имаше доста проблеми с травми през сезона и това беше едва 5-ото му участие за Гражданите, така че Гуардиола не планира да го използва дълго време в толкова важен двубой.

„Не, Агуеро няма да стартира в събота. Неговият инстинкт пред гола обаче, винаги ще бъде налице. Направи 3-4 тренировки с отбора и се справи добре. Трябва обаче да действаме стъпка по стъпка и ще видим как ще се чувства утре“ заяви Пеп.

„Все още не съм решил за състава за сблъсъка с Юнайтед. Имаме 2 дни, в които трябва да преценя“ изтъкна специалистът, който направи 9 промени в състава от победата над Фулъм.

През миналия сезон Юнайтед спечели и двата двубоя срещу градския съперник, така че от Сити ще трябва да отговорят подобаващо сега. Двата тима са разделени само от точка в класирането.

А кога смята да се пенсионира Гуардиола вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички