Пелегрини се мръщи: Заслужаваме повече уважение!


Пелегрини се мръщи: Заслужаваме повече уважение!

1264 0

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини разкри, че през цялото време е бил уверен, че "гражданите" ще победят Рома, и то на "Олимпико" в Рим.

Шампионите на Англия стигнаха до успех с 2:0 в италианската столица, въпреки че бяха без трите си най-големи звезди - Агуеро, Яя Туре и Компани, а като резерва влезе невъзстановеният Давид Силва.

Въпреки това "гражданите" надиграха тактически своя съперник и, в крайна сметка, след две поредни победи срещу Байерн и Рома се класираха за осминафиналите в турнира.

"Играхме типичния си футбол - с дълбока преса и добро разиграване на топката.

От самото начало бях сигурен, че ще победим. Отборът ни заслужава повече уважение, отколкото получава от пресата", разочарован бе от журналистите чилиецът.

"Вярата в успеха беше ключовият фактор за нас. Срещу Рома в Манчестър изиграхме най-слабия си мач, но направихме равенство, затова знаех, че ако днес покажем истинските си възможности, ще победим.

Сега започваме да мислим за първенството, където изоставаме на 3 точки от Челси. Върху Шампионската лига ще се концентрираме пак през февруари", обясни Пелегрини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички