Пелегрини: Невъзможно е Меси да бъде спрян


Пелегрини: Невъзможно е Меси да бъде спрян

1391 0

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини беше категоричен, че неговият отбор е загубил от най-добрия тим в света по време на осминаифналита на "небесносините" срещу Барселона.

"Без съмнение загубихме от най-добрия отбор", заяви чилийският треньори и отличи играта на Лионел Меси като основният фактор за играта на "блаугранас".

"Почти невъзможно е Меси да бъде спрян. Може би преди почивката не се представихме както трябва, но през второто полувреме заиграхме по-добре и започнахме да рискуваме. Трябваха ни два гола и ако Агуеро беше реализирал дузпата, шансовете ни се връщаха, защото оставаха още 15 минути", сподели Пелегрини.

"В последната година играхме 4 пъти срещу Барселона и 4 пъти загубихме. Във всеки от тези мачове залагахме на различната тактика, но проблемът не е в това, а в нивото на представянето ни. Всички футболисти имаха голямо желание да стигнем по-далеч, но нямахме късмет при жребия", завърши Пелегрини, чието място след края на сезона никак не е сигурно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички