Пелегрини изпрати заръка на наследника си Гуардиола


Пелегрини изпрати заръка на наследника си Гуардиола
Снимка: Getty Images / Guliver

1551 0

Манчестър Сити трябва да постигне добър резултата в днешното дерби с Арсенал, ако иска да задържи преднината си пред градския съперник Юнайтед в битката за четвъртото място в класирането. Това сега е цел номер едно пред мениджъра Мануел Пелегрини, който ще завърши последния си сезон на "Етихад" с титлата в "Кепитъл Уан Къп" и историческия полуфонал в Шампионска лига.

Чилийският специалист научи, че няма да остане на поста си, а ще бъде заменен от Хосеп Гуардиола, още в началото на годината. Специалистът си позволи да посъветва своя наследник относно състава.

ВАН ГААЛ: ЩЕ ВИКАМ ЗА АРСЕНАЛ СРЕЩУ СИТИ

"Дали ще има големи промени в състсва на Сити през следващия сезон можете да питате него. За мен този сезон беше много тежък след обявяването на мениджърската смяна. На играчите им бе трудно фа завършат кампанията, затова съм особено горд, че играхме полуфонали в Шампионска лига.

Спечелихме "Кепитъл Уан Къп" и продължаваме да напредваме, заради което този тим заслужава голяма похвала. Не зная дали този отбор ще бъде сериозно променен през следващия сезон, но аз не бих направил това. Горд съм с този отбор. Единственият футболист, който остава без договор за следващия сезон е Мартин Демикелис, всички други имат договори и ще трябва да се вземе решение относно тяхната значимост. За мен, всички те са много важни и заслужават да получат шанс", заяви Пелегрини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички