Педро потвърди: Имах оферти от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити


Педро потвърди: Имах оферти от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1819 0

Новото попълнение на Челси Педро Родригес призна, че е имал оферти от още два английски гранда. Интерес към него са проявявали Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Педро се смяташе за сигурно ново попълнение на "червените дяволи", но в последния момент избра да продължи кариерата си в Челси.

„Щастлив съм в Челси, защото клубът се бори за титли. Не смятам, че ще липсвам на Барселона. Имах оферти от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, но Челси реагира най-бързо", заяви Педро.

Той сподели, че е имал желание да остане в Барселона, но иска да получава повече игрово време. "Естествено, че би било много хубаво да остана в Барселона и да изкарам кариерата си в отбора. Това бяха моите цели, когато подписах нов договор. Поех риск, защото исках точно това. Не исках да оставам в Барселона, за да ме има на снимка с отбора. Бях наистина щастлив да подпиша договора, но сега ситуацията е много различна. Амбицията винаги е била голяма. Исках да играя повече“, добави Педро.

Той дебютира по много силен начин за новия си тим, като още в първия мач откри головата си сметка за Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички