Моуриньо: Привличането на Педро не е победа над Манчестър Юнайтед


Моуриньо: Привличането на Педро не е победа над Манчестър Юнайтед

1452 0

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо не смята, че идването на Педро в английския шампион е победа над Манчестър Юнайтед. Испанецът бе смятан за сигурно ново попълнение на „червените дяволи“, но в последния момент избра да премине в Челси.

„Не искам да казвам, че ние спечелихме, а Манчестър Юнайтед загуби – не това е смисълът. Това е момент, в който Педро прави различна стъпка.“, сподели Моуриньо.

„Искам да победя Манчестър Юнайтед единствено на терена. Нашата работа не е да опитваме да вземем играчите, които конкурентите ни искат, а да привличаме състезатели, които смятаме, че са добри за нас.“, добави още мениджърът на Челси.

„Разбрахме, че Педро е готов да напусне клуба на мечтите и на сърцето си, където е спечелил всичко възможно в кариерата си. Когато играч иска да напусне гиганти като Реал Мадрид и Барселона, винаги се питам защо.“, заяви Моуриньо и добави: „Той има невероятен респект и от начина, по който говори, може да се види колко много обича Андрес и Лео, с които е играл толкова много години. Сега обаче трябва да остави всичко това зад себе си и да се наслаждава на следващото предизвикателство - в нова държава и с различна култура.“

Педро премина от Барселона в Челси за сумата от 30 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички