Патрис Евра разкритикува Лукаку за преминаването му в Челси


Патрис Евра разкритикува Лукаку за преминаването му в Челси
Снимка: Getty Images

1056 0

Патрис Евра каза на бившия нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, че е направил грешка, като се е върнал в Челси.

Лукаку се върна на Стамфорд Бридж миналото лято, след като напусна Интер Милано срещу хонорар близо £100 милиона. Белгийският национал постигна огромен успех на Сан Сиро, като помогна на Интер да спечели титлата в Серия А, след като напусна Юнайтед през 2019 г.

Откакто се завърна в Челси обаче, 28-годишният играч се мъчеше да направи впечатление. След като отбеляза четири гола в първите си четири мача със сините, Лукаку успя да намери мрежата само още осем пъти във всички турнири до момента. 

Формата му го е накарала да пада надолу при избора на нападател от страна на Томас Тухел, като Кай Хаверц е предпочитан. Каузата на Лукаку също не беше подпомогната от коментарите, които той направи по-рано през сезона.

Нападателят предизвика недоволство сред феновете на Челси, когато разкри, че никога не е искал да напуска Интер и щял да остане, ако от италианския клуб са му били предложили нов договор, по време на интервю за Sky Italy. В последствие белгиецът се извини на клуба и публиката, но това не му подсигури място в стартовия състав. Роман Абрамович дори наложи глоба на нападателя в размер на 600 000 паунда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички