Отлични новини за Клоп преди финала в Шампионска лига, но не така стоят нещата за последния мач в Англия


Отлични новини за Клоп преди финала в Шампионска лига, но не така стоят нещата за последния мач в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

2668 0

Отборът на Ливърпул има да изиграе още два мача до края на сезона, но само какви мачове. Тимът на Юрген Клоп първо домакинства на Уулвърхямптън, като при грешка на Манчестър Сити при гостуването на Брайтън и успех на мърсисайдци, то титлата ще се завърне на "Анфийлд" за първи път от 1990 година.

В същото време немският специалист трябва да подготви състава си и за финала на Шампионска лига. На 1 юни "червените" излизат срещу Тотнъм на стадион "Уанда Метрополитано" в Мадрид в спор за най-ценното отличие в клубния футбол. 

Преди двете срещи Клоп получи няколко добри новини относно финала. За него той ще може да разчита на Роберто Фирмино и Андрю Робъртсън. Към момента двамата са с травми и вероятно няма да вземат участие в мача с "вълците", но ще са напълно възстановени за битката с "шпорите". Освен тях, Джордан Хендерсън също вероятно ще бъде пазен в мача с Уулвс, за да може да бъде използван в Мадрид. Той получи удар в коляното по време на реванша с Барселона, като няма сериозна травма.

КОЛКО ПАРИ СПЕЧЕЛИХА ДО ТУК ЛИВЪРПУЛ И ТОТНЪМ В ШАМПИОНСКА ЛИГА?

Наби Кейта по всяка вероятност ще изпусне и двата оставащи мача на "червените", но в неделя в титулярния състав се очаква да започне Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички