Откровеният Конте призна: Не сме стопили разликата с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси


Откровеният Конте призна: Не сме стопили разликата с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси
Снимка: Getty Images

1946 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е здраво стъпил на земята. Италианецът призна, че „шпорите“ все още изостават от Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. Той пое лондончани през миналия ноември.

"Трябва да се безупречни на терена и да не ставаме претенциозни или арогантни. Не трябва да си мислим, че само за 7 месеца сме стопили разликата със Сити, Ливърпул и Челси, която е създавана толкова години. В тази група бих сложил и Манчестър Юнайтед, но те страдаха последните години, за разлика от Сити и Ливърпул", обяви Конте пред „Sky Sports“.

"Предсезонната подготовка протече добре, беше уморителна, защото трябваше да пътуваме между Република Корея и Израел. Но успяхме да работим добре, както в тактическо отношение, така и във физическо. Трябваше за интегрираме нови футболисти, като Перишич, който идва след контузия, или Бусума, който беше с КОВИД-19. Доволен съм, че можем да работим, без да започваме всичко отначало, както се наложи през ноември. Тогава беше много трудно, трябваше да наложа идеите си, започвайки от нулата", призна италианецът.

Кейн и Сон са много важни футболисти за нашия отбор. Те могат да играят във всички големи отбори. Виждам, че са много концентрирани и доволни. Ръководството запази базата на отбора и се опитва да надгражда като качество и количеството, защото ще участваме в четири турнира. Двамата усещат, че вървим по прав път", заяви още мениджърът на „шпорите“.

А ето кой клуб отново ще приюти низвергнат от Конте.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички