Отбор от Висшата лига се прочу с лоша хигиена, мишки се разхождат в кухнята им

Тимът на Кристъл Палас се прочу с лошата си хигиена на Острова. Проверка по-рано през годината показа, че "орлите" имат сериозен проблем с нахлуването на мишки, за което получиха и оценка нула за своята хигиена. От ръководството на тима обаче са уверени, че ще възстановят своята 5-звездна оценка за хигиената си.

Проблемът с мишките бе открит в кухнята на тренировъчната база на отбора, която се ползва от играчи и треньори. Съоръжението е било "под обсада" от страна на мишките в продължение на няколко месеца. Говорител на Палас все пак заяви, че проблемът е решен.

ВИДЕО: Нелепият контрол над топката на 90-милионен футболист

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба определено не изживява най-добрите си дни в своята футболна кариера, като нито спортната му форма е...

"Инвестирахме значително в тренировъчната ни база през лятото, подобрявайки съоръженията за нашите играчи и треньори, като веднага предприехме действия да отстраним проблемите в нашата кухня", заяви говорителят на "орлите".

"Предприетите действия бяха одобрени от инспектора и сме уверени, че ще възстановим 5-звездната оценка за в Бекенхам", добави още той. Междувременно Висшата лига посрещна ново име сред треньорите. Вижте кой е новият мениджър на Острова в този материал.

Още по темата

Please select answer!