Барселона готви още една шокираща "кражба" от Ливърпул?


Барселона готви още една шокираща "кражба" от Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

2914 0

Барселона възнамерява да нанесе още един удар по Ливърпул на трансферния пазар. Каталунците са се прицелили в привличането на нападателя на мърсисайдци Роберто Фирмино, твърди сайтът "Don Balon". Бразилецът е на първо място в списъка с трансфери на "блаугранас".

Испанският шампион търси заместник на Луис Суарес, за когото смятат, че е изиграл най-добрите мачове в кариерата си и е възрастен за нападател. Плюс това уругваецът не е в най-добрата си форма и не бележи както по-рано. На "Камп ноу" са убедени, че Фирмино ще им пасне като игрови стил и ще може оформи ударно нападателно трио заедно с Лионел Меси и Филипе Коутиньо.

САЛАХ КАЗВА "ДА" НА БАРСЕЛОНА, ЕТО КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА

Ако се стигне до трансфер в Барселона, това ще бъде голям удар за мърсисайдци. По-рано през годините каталунците им отмъкнаха Луис Суарес и Филипе Коутиньо. Фирмино е важен играч за англичаните, като дори според легендата на тима Стивън Джерард е ключов футболист.

"Фирмино е абсолютен гений. Той работи за създаването на атаките, точно както и в завършването им. Другите нападатели също са важни, но той е ключов играч за Ливърпул", заяви Джерард.

Вижте тази публикация в Instagram.

Good Morning Reds 🔴

Публикация, споделена от Bobby Firmino (@roberto_firmino) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички