Освен с гола си срещу Лудогорец, Йозил блесна и с мил жест


Освен с гола си срещу Лудогорец, Йозил блесна и с мил жест
Снимка: Guliver/GettyImages

1919 0

Лидерът на Арсенал Месут Йозил се отчете с прекрасен гол срещу Лудогорец, но извън обективите остана един страхотен жест на немския национал.

Той подари футболните си обувки на младо момиче на стадион “Васил Левски” в София малко след гениалноото си попадение за обрата до 2:3, разлрива "24 часа".

След двубоя, когато звездите на Арсенал отидоха да поздравят няколкото хиляди, които ги подкрепяха от сектор “Г” на стадиона, момиче се покатери на оградата с плакат и надпис на немски: “Месут Йозил, подари ми фланелката си.”

Понеже световният шампион с Германия вече бе останал без нея, той свали футболните си обувки и ги даде на девойката. А обувките са много специални - позлатени, току-що изработени от “Адидас” от специална колекция само за Йозил.

Освен разцветката в златисто и бяло върху бутонките отново стои и специфично изписаната буква М. Тя обаче не е знак за Месут. А за любимата племенница на Йозил - Мира. Именно в нейна чест фамозният халф смуче пръста си, все едно лапа биберон, в радостта си след гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички