Цял свят е изумен от Йозил, но Венгер изрази недоволство от гола му


Цял свят е изумен от Йозил, но Венгер изрази недоволство от гола му
Снимка: Guliver/GettyImages

2963 0

В цяла Европа се говори за победния гол на Месут Йозил в София. Както е известно, в мач от 4-ия кръг на Шампионска лига Арсенал спечели с 3:2 срещу българския шампион на стадион "Васил Левски", а в 88' плеймейкърът на гостите вкара фантастичен гол, при който се подигра с вратаря Милан Борян и още двама защитници.

Мениджърът на английския клуб обаче не е доволен от немския национал. Арсен Венгер сподели, че в точно тази ситуация Йозил е трябвало да отиграе топката далеч по-бързо, тъй като успехът е бил задължителен за "артилеристите".

За мен това не изглеждаше правилното решение в ситуацията, но след като топката влезе в мрежата, значи всичко е наред", каза Венгер относно победния гол на Йозил.

"Големите играчи взимат оптимални решения в сложни ситуации на терена. Искаше ми се Йозил да отиграе положението по-рано, но той притежава достатъчно умения и показа, че е бил прав в избора си", коментира още френския специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички