Още една звезда от Висшата лига реши да се прави на Пайе


Още една звезда от Висшата лига реши да се прави на Пайе
Снимка: Guliver/GettyImages

2320 0

Дейстията на Димитри Пайе в Уест Хям вече набират последователи. Това е Леонардо Уйола, който обяви публично, че повече няма да играе за шампиона Лестър.

Аржентинецът е твърда резерва в селекцията на Клаудио Раниери, въпреки че през миналия сезон отбеляза много важни голове за "лисиците". Очакваше се той да получи трансфер през зимата, но такъв не му беше позволен, въпреки офертите на Алавес, Съндърланд и Галатасарай.

"С цялото ми уважение към феновете на Лестър, чувствам се предаден от Раниери и клуба. Повече няма да играя за Лестър. Благодаря на всички фенове за двете чудесни години, но имам нужда да се почувствам като футболист отново", написа футболистът в Twitter.

От Sky Sports веднага потърсиха коментар от клуба и играча и, докато Лестър отказаха каквато и да е изява, то Уйола не спести думите си по адрес на Раниери.

"Тъжен съм заради това, което се случва. Прекарах две страхотни години в клуба. В моето състояние обаче - да не играя и да не влизам в плановете на клуба, смятам, че най-добре за мен е да напусна и да бъда щастлив другаде. Мениджърът постоянно ми обясняваше, че ако се появи оферта за около 4-5 милиона ще ми помогне да напусна клуба. А сега разбирам, че има оферти дори и за повече, но те дори не ги обмислят. Той ми казва, че иска да остана. Не разбирам защо не ме пуснат да ирая на друго място. Ако остана в Лестър, това много ще повлияе на кариерата и бъдещето ми. Те знаят, че няма да разчитат на мен. Най-добре и за двете страни е да ме продадат на друг тим, за да мога да продължа да играя.", изповяда се аржентинецът.

Уточняваме, че най-високата оферта, получена за играча, е 8 милиона паунда от Съндърланд. Тя обаче беше отхвърлена.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички