Уест Хям е пуснал Пайе в Марсилия, но само след едно определено условие


Уест Хям е пуснал Пайе в Марсилия, но само след едно определено условие
Снимка: Guliver/GettyImages

1716 0

Ръководството на Уест Хям изпълни молбата на Димитри Пайе за трансфер, след като днес френският национал беше представен за ново попълнение на гранда. Това се случи след много драматични събития през последните седмици и не без "помощта" на плеймейкъра, който отказа да играе и дори да тренира с "чуковете".

Лондончани обаче са поставили условие на Пайе, като единственият вариант той да напусне клуба е бил халфът да върне заплатата си за януари.

Както е известно, през миналата зима най-добрият играч на Уест Хям подписа договор за 5 години и половина с Уест Хям, според който заплатата му на седмица е в размер на 125 хиляди паунда. Така той е трябвало да върне около половин милион британски лири, за да бъде пуснат в Марсилия.

Собственикът на "чуковете" Дейвид Съливан излезе с декларация срещу Пайе, в която обяви своето разочарование от действията на играча, който е демонстрирал тотална липса на уважение към отбора и неговите фенове, особено след начина по който Уест Хям се е грижил за отбора. В същото време от клуба обявиха, че всеки фен може да смени фланелката си с номера и името на Пайе с друга по избор срещу 25 паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички