Още един играч на Манчестър Сити може да завърши кариерата си в Андерлехт


Още един играч на Манчестър Сити може да завърши кариерата си в Андерлехт
Снимка: Getty Images/Guliver

1956 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин де Бройне сподели, че може да се присъедини към бившия си съотборник Венсан Компани в отбора на Андерлехт след края на престоя му при "гражданите". Белгийският защитник се завърна в клуба, в който започна своята кариера. Той премина там чрез свободен трансфер в началото на лятото и подписа договор за 3 години. За отбора на Манчестър Сити Компани има 360 мача в 11-те си сезона.

Припомняме, че двамата белгийци спечелиха заедно два пъти Висшата лига, един път FA cup и три пъти купата на страната в 4-те си сезона заедно. Пред "The Sun" Кевин де Бройне заяви: "Надявам се, че кариерата на Компани в Андерлехт ще е също толкова успешна, колкото в Манчестър Сити. Казал съм му да ми запази едно място в отбора след година или седем, когато и да напусна Манчестър. Ако той направи това за мен, със сигурност това ще бъде моята следваща дестинация, следващата ми работа. Определено ще ми липсва да бъда около отбора", каза той.

Де Бройне сподели, че Компани го е убедил да осъществи трансфера си на "Етихад" през 2015 година от отбора на Волфсбург: "Когато Сити се интересуваха от мен и преговаряхме за моето преминаване, Вини беше този, който ме посъветва да дойда в клуба и да играя заедно с него", завърши белгийският халф. А на каква сума е оценяван Манчестър Сити можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички