Омагьосаният триъгълник на Алексис Санчес


Омагьосаният триъгълник на Алексис Санчес
Снимка: Guliver/GettyImages

2387 0

Алексис Санчес има желание да играе в Манчестър Сити, където ще се събере с човека, който настояваше за неговото преминаване в Барселона - Хосеп Гуардиола. Това е информацията, която имат и английските медии, и журналистите в родината му Чили. Но подобен трансфер може и да няма.

Причината е, че настоящият му отбор Арсенал няма никакво намерение да го продава на пряк конкурент за титлата в английската Висша лига.

"Артилеристите" искат да запазят Санчес за следващите няколко сезона, като идеята на Арсен Венгер е той и Месут Йозил да поведат отбора към атака на титлата. Алексис обаче иска да напусне, но това може да се окаже невъзможно.

Реалната алтернатива за трансфер изглежда Байерн Мюнхен, като Карло Анчелоти иска да се подсили с Алексис. Баварците обаче не са готови да платят повече от 45 милиона евро за нападателя, докато Арсенал се надява на много по-висока трансферна сума.

Така може да се окаже, че и през следващия сезон чилиецът ще играе за "артилеристите", освен ако някой не промени решението си - било то Санчес за желанието си да играе за Сити, Байерн за парите, които предлага, или Арсенал успее да убеди нападателя, че "Емиратс" е правилното място за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички