Официално: Юнайтед поднови договора на Кавани за още една година


Официално: Юнайтед поднови договора на Кавани за още една година
Снимка: Getty Images/Guliver

938 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед поднови договора на своя нападател Единсон Кавани с една година. Така уругвайският атакуващ футболист ще остане на "Олд Трафорд" поне до юни 2022 година.

"Кавани реализира 15 гола през сезона и е с ключова роля за постигнатото от отбора в Европа и във Висшата лига" - се казва в съобщение на официалния сайт на клуба.

"През сезона развих голяма привързаност към клуба и всичко, което представлява. Усещам здрава връзка с моите съотборници и с треньорския щаб, който работи зад сцената. Те ми дават допълнителна мотивация всеки ден и знам, че заедно можем да постигнем специални неща.

От първия ден, в който пристигнах, усещам увереността на мениджъра. Като играч, тази вяра ти дава перфектна възможност да играеш най-добрия си футбол и искам да му благодаря за това.

Поласкан съм от това колко много фенове искаха да остана и ще дам всичко, за да ги даря с щастие и радост чрез представянето ми на терена. Все още не съм имал възможността да играя пред тълпата на "Олд Трафорд" и това е нещо, за което нямам търпение" - заяви Кавани.

Междувременно капитанът Хари Магуайър ще пропусне следващите няколко мача на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички