Официално: Роналд Куман вече не е мениджър на Евертън


Официално: Роналд Куман вече не е мениджър на Евертън
Снимка: Gulliver/ Getty Images

2431 0

Ръководството на Евертън потвърди информацията за раздялата с досегашния мениджър на тима Роналд Куман. 54-годишният холандец застана на кормилото на „карамелите“ през лятото на 2016 г. и в първия си сезон успя да изведе тима до място в Лига Европа.

Този сезон обаче отборът му се представя много колебливо, като до момента е записал само две победи, заемайки 18-о място в класирането на Висшата лига. „Черешката на тортата“ за ръководството на клуба бе катастрофалната загуба през уикенда с 2:5 от Арсенал на "Гудисън Парк".

Още преди двубоя самият Куман призна, че вероятно не заслужава да е на този пост, щом добрите резултати не идват и ще приеме всякакво решение на босовете на „карамелите“.

"Eвертън потвърждава, че Роналд Куман вече не е част от клуба. Президентът Бил Кенрайт, членът на Борда на директорите и главен акционер Фарад Мохири изразяват благодарността си към Роналд за работата в клуба през последните 16 месеца и затова, че изведе клуба до седмото място през миналия сезон във Висшата лига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички