Официално: Отложиха Манчестър Юнайтед – Лийдс и Челси – Ливърпул


Официално: Отложиха Манчестър Юнайтед – Лийдс и Челси – Ливърпул
Снимка: Getty Images

2536 0

Гостуването на Лийдс на Манчестър Юнайтед и домакинството на Челси на Ливърпул този уикенд във Висшата лига бяха отложени. Причината за това срещите да не се проведат по предварителна програма е липсата на достатъчно полицейски ресурси след смъртта на Кралица Елизабет Втора.

Брайтън вече отложи регионалното дерби с Кристъл Палас поради планирана железопътна стачка и независимо, че стачката беше отложена, двубой между „чайките“ и „орлите“ няма да има.

Докато други срещи от Висшата лига остават за момента по програма, съперничествата в двубоите на Юнайтед с Лийдс и Челси с Ливърпул означават, че мачовете не могат да се проведат без значителен брой полиция съответно на „Олд Трафорд“ и „Стамфорд Бридж“.

„Червените дяволи“ трябваше да приемат Лийдс от 16:00 часа българско време в неделя, докато „сините“ приемаха Ливърпул от 18:30 ч.б.в. в същия ден. Останалите седем мача от кръга във Висшата лига се очаква да се проведат по план.

По-рано стана ясно, че мачът на Арсенал в Лига Европа също се отлага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички