Официално: Новак във Висшата лига привлече халф на Манчестър Юнайтед


Официално: Новак във Висшата лига привлече халф на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1205 0

Фулъм подписа с бразилския халф на Манчестър Юнайтед Андреас Перейра в сделка за 10 млн. паунда. Той се съгласи на четиригодишен договор с новака в английската Висша лига, който е платил първоначалната сума от 8 млн. паунда и допълнителни 2 млн. паунда под формата на потенциални бонуси.

Фулъм има опция за още една година в контракта му, която може да го задържи на „Крейвън Котидж“ до 2027. 26-годишният футболист прогресира от школата на Юнайтед, след като се присъедини от ПСВ Айндховен през 2011. Перейра изигра 75 мача и вкара четири гола за „червените дяволи“, които го пращаха под наем в Гранада, Валенсия, Лацио и Фламенго.

Той премина в редиците на „Котиджърс“ в търсене на повече игрово време, казвайки следното пред клубния сайт: „Много съм щастлив да бъда тук и нямам търпение да започна сезона с Фулъм. Искам да помогна колкото мога повече на отбора да бъде там, където принадлежи. Мениджърът на Фулъм Марко Силва изигра своята роля за това. Говорих много с него и той бе ключов фактор за преминаването ми тук“.

Още трансферни новини ще намерите в секцията "Трансферна линия" на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички