Официално: Минути преди началото - отмениха мач на Тотнъм от Висшата лига


Официално: Минути преди началото - отмениха мач на Тотнъм от Висшата лига
Снимка: Getty Images

2340 0

Двубоят от 13-ия кръг в английската Висша лига между Бърнли и Тотнъм официално бе отложен. Срещата трябваше да се състои на "Търф Мур" в града Бърнли и да започне в 16:00 часа българско време, но това не се случи поради обилен снеговалеж.

"Както виждате игрището става цялото в сняг всеки път, след като бъде почистено. Съдията обясни и от гледна точка на безопасността, така че беше важно да вземем решението бързо. Толкова силно и бързо вали.

Все още вали доста. Няма как толкова бързо да се отървем от снега по терена. Взехме това решение единодушно - всички, които сме замесени в мача. Бяхме готови за срещата и го изяснихме. Не виждам как ще се проведе на игрище, каквото е това в момента" - заяви мениджърът на домакините Шон Дайх.

От официалния профил на Тотнъм в социалната мрежа Туитър също потвърдиха и информираха своите привърженици, че срещата няма да се състои.

Така "шпорите" ще получат и малко по-дълга почивка, тъй като те играха в четвъртък в Лигата на конференциите. Тогава сензационно Тотнъм допусна резил и бе сразен от кошмар на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички