Официално: Манчестър Юнайтед прати защитник в Серия А


Официално: Манчестър Юнайтед прати защитник в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

2520 0

Рома и Манчестър Юнайтед официализираха трансфера на Крис Смолинг. Защитникът ще играе под наем в италианския клуб за един сезон, като в договора няма опция за откупуване. "Червените дяволи" ще получат 3 млн. евро от Рома за този един сезон.

"Това е страхотна възможност да опитам силите си в ново първенство, с екипа на един велик клуб. Знам, че Рома има високи цели. Това е нещото, от което имах нужда. Надявам се да съм помогна на и с нетърпение чакам да се запозная с новите си съотборници", заяви Смолинг. Английският национал пристигна на „Олд Трафорд“ от Фулъм през 2010 и миналата година подписа нов договор до юни 2022 с опцията за допълнителна година.

Също така "вълците" се раздели с Грегоар Дефрел. Французинът се върна в бившия си клуб Сасуоло. Договорът е оформен като наем за 3 млн. евро, а след края на сезона Сасуоло ще плати още 9 млн., за да придобие правата на нападателя.

А кой друг играч също може да се раздели с Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички