Официално: Кристиано Роналдо остава в Манчестър Юнайтед


Официално: Кристиано Роналдо остава в Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

1941 0

Голямата звезда на световния футбол и Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, ще остане в клуба и след затварянето на летния трансферен прозорец! Голямата новина бе обявена лично от мениджърът на "червените дяволи" Ерик тен Хаг, който говори преди сблъсъка с Лестър в четвъртък. 

До разкритието за португалеца се стигна след въпрос за новопривлечения Антони от Аякс, за който някои спекулираха, че ще бъде заместник на легендата. Така наставникът бе попитан дали Роналдо остава част от плановете му:

"Разбира се. Ясно е, че имаме нужда от класни футболисти. Нужни са ни повече такива, за да "покрием" всичките си мачове", заяви нидерландецът.

По-рано днес стана ясно, че от Наполи категорично са отхвърлили възможността да привлекат Роналдо, а медиите в Англия писаха, че той е решил да остане в Манчестър.

Очаква се днес Юнайтед да обяви и привличането на вратаря Мартин Дубравка от Нюкасъл, който ще бъде резерва на Давид Де Хеа. Тен Хаг потвърди за идването на словака, който ще е с договор за наем с опция за откупуване.

"Мисля, че това беше за нас в този трансферен прозорец. Но когато се появи нещо изключително като възможност, като голям клуб ти трябва винаги да си готов", завърши мениджърът.

Вижте последните новини от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички