Официално: Битката за Мудрик в Лондон приключи в стил "Гакпо"


Официално: Битката за Мудрик в Лондон приключи в стил "Гакпо"
Снимка: Getty Images

1384 0

Коди Гакпо и Михайло Мудрик бяха едни от най-коментираните млади таланти на Острова около зимния трансферен прозорец. И докато нидерландецът до последно бе свързван с Манчестър Юнайтед, а накрая отиде в Ливърпул, то и ситуацията с украинеца се очертава се развие по подобен начин.

Считаното за сигурно попълнение на Арсенал е напът да продължи кариерата си в Челси, който е предложил с 30 милиона евро повече от 70-те на "топчиите". По този начин ръководството от "Стамфорд Бридж" е успяло да надцака столичните си колеги, съобщава Фабрицио Романо.

Оказва се, че украинският национал вече пътува за Лондон, където още през настоящия уикенд от Челси ще се опитат да завършат позитивно сделката.

22-годишният Мудрик играе като крило и имаше контракт с Шахтьор Донецк до края на 2026-а година, като се очаква новото споразумение за офанзивния играч с Челси да бъде до 2030-а. 

Той разполага с 44 срещи за украинския колос, като в тях се е отчел с 12 гола и 17 асистенции. Междувременно разполага и с 8 мача за националния отбор.

Вижте големия брой играчи, които са напът да приключат с Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички