Нюкасъл понаби Лестър и задмина Манчестър Сити


Нюкасъл понаби Лестър и задмина Манчестър Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

803 0

Нюкасъл Юнайтед продължи силното си представяне в елита на Англия, след като срази с 3:0 Лестър Сити като гост, и то по категоричен начин.

През тази година „свраките“ се справят повече от отлично, а това се затвърди на Боксинг Дей, след като „джордитата“ победиха по повече от категоричен начин съперника.

След само 3 минути игра Крис Ууд даде аванс на госта с попадение от дузпа след фал срещу Жоелинтон, а Мигел Алмирон удвои аванса на северняците след четвърт час игра.

Нюкасъл демонстрира далеч по-качествен футбол сравнение с този на отбора, воден от Брендън Роджърс, което генерира нов гол в актива на гостите в тази среща, след като 32-ата минута Жоелинтон с глава се разписа и покачи още повече превеса на „черно-белите“.

През втората част „лисиците“ опитаха да се върнат в срещата, но големи пропуски направиха Харви Барнс и Джейми Варди, който влезе от пейката.

С успеха Нюкасъл се докачи до второто място, като тимът има 33 точки, докато третият Манчестър Сити е с 32 точки и мач по-малко. Лестър остана 17-и със 17 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички