Нюкасъл атакува новата 2022-а година с четирима нови


Нюкасъл атакува новата 2022-а година с четирима нови
Снимка: Getty Images

1661 0

Нюкасъл Юнайтед е идентифицирал четирима футболисти, с които да се подсили през зимния трансферен пазар, предават медиите в северна Англия. От момента на закупуване на клуба от саудитския консорциум, то „джордитата” са свързвани с десетки играчи с различен профил, за да може клубът да се спаси и да играе и догодина във Висшата лига.

Новият мениджър Еди Хау започва своята революция при „свраките” и вече е направил своите предложения към клубната управа за вижданията си. Според Northern Echo Нюкасъл се е прицелил в Джеймс Тарковски, Джеси Лингард, Дивок Ориги и Олександър Зинченко през зимната пауза.

Изданието отбелязва, че бранителят на Бърнли – Тарковски, може да бъде купен, докато нападателят на Ливърпул – Ориги, може да акостира на „Сейнт Джеймсис Парк” под наем до края на сезона.

Хау не успя да дебютира начело на Нюкасъл поради позитивен тест за коронавирус, а неговият отбор направи зрелищното 3:3 срещу Брентфорд. След този равен „свраките” се свлякоха отново в дъното на класирането и са с шест точки, на пет зад 17-ия Лийдс Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички