Новият в Ливърпул вече съобщил на близките си, че подписва с клуба


Новият в Ливърпул вече съобщил на близките си, че подписва с клуба
Снимка: Getty Images

1292 0

Нападателят на Бенфика Дарвин Нунес е информирал своите приятели и семейството си, че ще подпише с Ливърпул в близките няколко дни, твърдят медиите в Португалия. Уругвайският национал е обект на интерес от редица клубове в Европа, след като заби 34 гола в 41 мача от всички турнири за лисабонския гранд.

Манчестър Юнайтед и Ливърпул бяха на полпозишън за подписа на Нунес, но положителното развитие на тима от „Анфийлд“ през последните години носи повече позитив за Ливърпул спрямо „червените дяволи“. Очаква се мърсисайдци да платят 80 милиона за нападателя, като се твърди, че страните вече са се разбрали по личните условия на футболиста.

22-годишният футболист се е договорил с Ливърпул за заплатата и бонусите си и по всичко личи, че бившият играч на Алмерия ще заиграе на Острова.

Според британски медии Нунес вече дори е казал на близкото си обкръжение, че ще стане футболист на Ливърпул, а в този момент той е на лагер с националния си отбор Уругвай, който ще играе с Панама в събота вечер. Има информации, че Нунес няма да участва в мача именно, за да договори всичко около трансфера си при „червените“.

Ако сделката стане факт, нападателят ще стане най-скъпият играч в историята на Ливърпул. А в какво убеждава Барса Мохамед Салах, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички