Новият треньор на Англия: Бързо мога да преобърна нещата


Новият треньор на Англия: Бързо мога да преобърна нещата

1226 0

Новият селекционер на английския национален отбор Сам Алардайс демонстрира самочувствие на първата си пресконференция, откакто бе назначен за заместник на Рой Ходжсън.

Алардайс не скри, че това е работата на живота му и че никога досега в кариерата си не е бил на толкова голяма и отговорна позиция.

АЛАРДАЙС ЗА ФА: ТАМ СА НЕВЕЖИ ПУ*КИ!

"Трябва да кажа, че най-затрогващо за мен беше огромната подкрепа от всички страни, която получих. Изключително много послания получих от много хора, не само свързани с футбола, като се чувствам много топло приет на този пост.

Много съм горд да бъда мениджър на Англия и нямам търпение да започнат квалификациите за Световното първенство.

С моя щаб ще се фокусираме върху всички области, които имат нужда от подобрение, най-вече психологически. Напрежението върху играчите им тежи по време на самите турнири, така че ще видим как можем да им помогнем в тази насока.

ОБЯВИХА ОФИЦИАЛНО НАСЛЕДНИКА НА ХОДЖСЪН

Във Висшата лига е почти същото, като там дори напрежението е по-голямо, защото и парите се увеличават все повече. Но тази работа е "пълният пакет" във всички области - трениране, тактика, хранене, фитнес, сила и кондиционна подготовка. Сигурен съм, че играчите ще са на най-високото ниво в тези отношения.

Рано е да говорим дали Рууни ще е капитан, трябва да се съберем всички накуп - играчи и щаб, като тогава ще коментираме.

Имам репутация на човек, който бързо се приобщава към всеки отбор и бързо преобръща нещата. Точно това ще направя, мога бързо да преобърна нещата в Англия, ще започнем успешно пътешествие, което започва с усилия от страна на всички", каза още Големия Сам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички