Лампард даде за пример германския модел


Лампард даде за пример германския модел
Снимка: Getty Images/Guliver

1670 0

Легендата на Челси Франк Лампард също изрази мнение за случващото се в английския национален отбор. "Трите лъва" остана без треньор, след като записа разочароващо представяне на Евро 2016 и Рой Ходжсън подаде оставка.

“Асоциацията трябва да вземе много тежко и съдбоносно решение. В един идеален свят бих желал мой сънародник да бъде начело на националния ни отбор. Светът обаче не е такъв, реалността е различна и аз искам начело на Англия да бъде най-добрият мениджър. Най-добрите специалисти обаче вече имат работа, а и изобщо не е сигурно колко от тях биха желали да заемат поста”, коментира Лампард, който в момента играе в американския Ню Йорк Сити 

Джерард предрече бляскаво бъдеще на Англия с новия треньор

Според него постът трябва да го заеме някой, който има опит, но с него да работи и млад спациалист. Така след време, точно той ще може да поеме пълния контрол над отбора.

"Може би е добре дори да се копира германският модел на работа, благодарение на който Бундестима стигна до световната титла в Бразилия преди две години”, допълни още най-резултатният футболист в историята на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички