Новият мениджър на Тотнъм: Кейн може и да не е готов за финала срещу Манчестър Сити


Новият мениджър на Тотнъм: Кейн може и да не е готов за финала срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1081 0

Новият временен мениджър на Тотнъм Райън Мейсън не е сигурен дали Хари Кейн ще бъде готов за неделния финал срещу Манчестър Сити за трофея от Карабао Къп. Кейн, който е близък приятел с Мейсън, контузи глезена си по време на петъчното равенство 2:2 с Евертън, и оттогава насам се възстановява. „Шпорите“ потвърдиха във вторник сутрин, че Мейсън ще води отбора до края на сезона след уволнението на Жозе Моуриньо в понеделник, като само три часа по-късно той имаше ангажименти към медиите преди домакинството над Саутхемптън в сряда.

„Не съм сигурен, Кейн не тренира днес. Следим ситуацията с него ден за ден. Не сме сигурни все още за уикенда, но знаем, че работи изключително усилено, за да се възстанови максимално бързо. Хари е професионалист, знаем, че прави всичко по силите си, за да се върне в игра скоро. Няма времеви диапазон за възстановяване, но се надяваме, че няма да отсъства дълго време“, започна той. Мейсън обеща, че Тотнъм ще играе по начин, който е традиционен за клуба през годините.

Запитан относно това какъв ще бъде стилът на игра, той отвърна: „Надявам се да изглеждаме по начина, по който сме изглеждали в исторически план. Искам да сме смели и агресивни, да играем като Тотнъм. Предвид краткото време, което имаме между мачовете, най-важното нещо е играчите да са в правилната настройка, да им дам няколко ключови принципа за начина, по който трябва да подхождаме към мачовете и вече с течение на срещите се надявам да се развием допълнително“, каза още новият временен наставник на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички