Нови трима заразени с COVID-19 в Ливърпул, Клоп се отчая


Нови трима заразени с COVID-19 в Ливърпул, Клоп се отчая
Снимка: Getty Images

5328 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи за още трима свои футболисти, заразени с коронавирус. По-рано през декември 2021 г. вирусът засегна Върджил Ван Дайк, Фабиньо, Къртис Джоунс и Тиаго Алкантара, но първите двама вече са отново на разположение на своя треньор.

Заразата обаче продължава да настъпва в клуба и е засегнала още трима играчи, чиито имена обаче Клоп не пожела да разкрие. Същевременно обаче трима футболисти отсъстваха от вчерашната тренировка на "червените" и заразените може да са сред тях (подробности тук).

"Имаме няколко нови инфекции в отбора и още няколко в персонала. Това не е готино. Не мога да кажа за кого говоря, защото трябва да спазваме протокола и да направим контролни PCR-тестове, но по състава лесно ще разберете за кого се отнася", заяви Клоп, цитиран от talkSPORT.

"Никога не сме имали истинска епидемия, която да покоси 15-20 играчи. Всеки ден обаче регистрираме нови случаи и това се случва все по-често. Тестването сутрин е като лотария - минаваш и чакаш резултата. И почти всеки ден нечий тест дава положителен резултат", продължи той.

"Засега вероятно няма да искаме отлагане на мача, но не знаем каква ще е ситуацията след няколко часа", завърши треньорът, на чийто тим предстои гостуване на Челси в неделя. "Сините" обаче също имат много проблеми - подробности четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички