Нови проблеми за Манчестър Юнайтед


Нови проблеми за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2045 0

Проблемите за Манчестър Юнайтед се задълбочават. Днес стана ясно, че един от титулярните бранители на „червените дяволи“ Хари Магуайър е получил контузия и ще отсъства от терените за неопределен период от време.

Защитникът пропусна поражението в градското дерби срещу Манчестър Сити с 1:3 във вторник, но се смяташе, че травмата му е далеч по-лека. След направените тестове обаче се оказа, че Магуайър е скъсал бедрен мускул. През този сезон бранителят, който дойде за рекорда за защитник сума на „Олд Трафорд“, е неизменен титуляр в центъра на отбраната, като дори бе с капитанската лента на клуба в някои от срещите. Той ще пропусне домакинството на Норич от Висшата лига през уикенда, но по-сериозно отсъствието му ще се усети в дербито срещу Ливърпул на „Анфилд“ в по-следващия кръг.

Проблемите в защита за Юнайтед се увеличават, след като с контузии са Аксел Туанзебе, Маркос Рохо, Ерик Баи и Тимъти Фосу-Менса. Крис Смолинг пък е под наем в Рома, но Солскяер заяви, че няма намерение да го връща обратно на „Олд Трафорд“ до края на сезона. А ето какво заяви Магуайър за битката за топ 4 в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички