Новата звезда на английския футбол дебютира и като титуляр за националния отбор


Новата звезда на английския футбол дебютира и като титуляр за националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

1625 0

Младата звезда на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо ще запише първи мач като титуляр за националния отбор на Англия в контролата със САЩ утре, пише днес "Sky Sports". 18-годишното крило се представя отлично за немския тим от началото на сезона и наскоро направи официален дебют за "трите лъва", влизайки като резерва при гостуването на Хърватия в Риека.

Сега 18-годишният Санчо ще получи шанс от селекционера Гарет Саутгейт да започне от първата минута в проверката със САЩ, която ще се играе на "Уембли" от 22:00 часа българско време.

Почти сигурно участие в мача ще вземат и дебютантите в тима Калъм Уилсън от Борнемут и Люис Дънк от Брайтън. На "Уембли" прощален мач за Англия ще изиграе рекордьорът по голове за световните шампиони от 1966-та година Уейн Рууни.

УЕЙН РУУНИ ИЗНЕНАДА: ЕТО КЪДЕ ЩЕ ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед сложи край на кариерата си в националния отбор след края на Евро 2016, но ще влезе в игра през второто полувреме на двубоя със САЩ, за да запише своя 120-ти и последен мач с екипа на Англия. Любопитен факт е, че когато Рууни е дебютирал за "трите лъва" през 2003-та година, Джейдън Санчо е бил едва на две години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички